ZRCE BEACH

A party upgrade megvásárlásával nem csak a nappali programokon való részvételre vagy jogosult, hanem belépést biztosítunk neked Zrce beach 3 klubbjába: Papaya, Aquarius, Nomad (a megadott napokon).

Papaya Club

Zrce Beach legnépszerűbb klubjának számító Papaya klub a DJ MAG 2022-es Top 100 Clubs felmérése szerint Horvátország első számú strandklubja és a világ 10. legjobb klubjának tekinthető.😎 A 3000 m²-es területén összesen hat tánctérrel vár benneteket , melyből az egyik gigantikus méretű, de található benne lábáztatós medence, jakuzzi és két csúszda is. Ez az a hely, ahonnan fix fájó szívvel mész csak tovább.

Youtube video:

Aquarius Club

Horvátország egyik legrégebbi, de mégis legmodernebb tengerpari klubja - az Aquarius klub - a DJ MAG 2022-es Top 100 Clubs felmérése alapján a világ 24. legjobb klubjának választották. Nem hiába szerepel az általunk meglátogatható klubok listájában is!😉

Közel 3000 szórakoznivágyó fiatal fér be, ami ismerjük el, valóban felér egy fesztivál hangulattal. Főleg amikor leszáll az est és a lemezlejátszók mögött híres és népszerű DJ-k jelennek meg!😎 Emellett a tánctér se túl hagyományos, hiszen az egyszerű padló helyett egy lábáztatóban bulizhatjuk végig a napunkat.

Youtube video:

Nomad Club

A Zrce Beach szívében található Nomad 2021-es modernizációjának köszönhetően egy valódi oázissá alakult át, melynek közepén egy medence vár benneteket!😍 De itt található Zrce Beach legszebb VIP lounge-ja is, ahonnan privát jakuzziból élvezhetitek a legjobb bulikat, koktélokat és ételeket .

Zrce más szórakozóhelyeihez képest chilles légkörrel, deep és tropical house zenével, valamint cabaret show-val is várja látogatóit.

Csekkold ALL-IN PARTY csomagunkat!