Novalja - Zrce Beach

Tudtad, hogy nem csak Ibizán élheted át az igazi fesztivál hangulatot tengerparti viszonylatokban? Csak át kell ugranod az alig 567 km-re található Zrce Beachre, ahol az Adriai tenger legnagyobb partijai várnak!

Bulizz egyedi és különleges klubokban, amelyeket a homokos part és vakító kék tenger ölel körül. Élvezd a napsütést vagy a fülledt éjszakát a legnagyobb DJ-k zenéire és a legtrendibb dallamokra.

Csak rád vár Zrce Beach, a legjobb koktélok és a végtelen partik!

Tudjuk, hogy mindenkit leginkább a felejthetetlen partik érdekelnek, de azért nem árt néhány dolgot tudni a szigetről, ahol a nyarad legjobb hetét fogod tölteni!😉

  • Novalja és Zrce Beach a horvátországi Pag szigetén található, ami egyike Horvátország legszebb és legkülönlegesebb szigeteinek.
  • Megközelítése is külön élményként szolgál, hiszen akár a tengert átszelő komppal vagy a tengert átívelő hídon keresztül is eljuthatunk a szigetre.
  • Novalja a fantasztikus éjszakai élet mellett gazdag turisztikai kínálattal is várja az odautazókat. 
  • A sziget gasztronómiai szempontból is ígértes. Olyan ínyencségekkel találkozhatunk, mint a  különböző sajtok, a bárányhús, a makaróni, a krémsajtos rétes, a különböző halételek és tengeri herkentyűk, valamint a hagyományos helyi édességek, mint a hrostule és a frite.
  • Zrce Beach egy igazi party-zóna! Nem csak átvitt értelemben, ugyanis Horvátország egész területén csendrendelet van éjfél után, ezért a kormány kifejezett "buli zónákat" alakított ki, ahol aztán hajnalig, akár másnap reggelig mehet a féktelen bulizás!
  • Ha nagyon melegünk lenne, nemcsak úszni lehet, rengeteg különböző sportaktivitás és extrém program (mint például wakeboard) közül válogathatunk.
Youtube video: