Helyi közlekedés

0-24 buszokkal

NOVALJA és ZRCE BEACH között 0-24 közlekednek a helyi buszjáratok, amelyek segítségével bármikor ingázhatsz a szállások a party helyszínek között! 

 

Mindenképp javasoljuk, hogy vásárolj busz bérletet a hely közlekedésre, amelynek segítségével korlátlanul használhatod a helyi járatokat a szállásod és Zrce Beach között. Zrce beach-en a parkolás fizetős, azt nem is említve, hogy a Jumbo koktélok elfogyasztása után amúgy sem ülhet senki a volán mögé!

 

A bérlet ára 30 €/fő, melyet karszalag formájában fogsz tudni hordani a hét folyamán.

 

A buszok megállóinak térképét ITT találod.

 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az [email protected]el.hu e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48. postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a Festival Travel weboldalon érhető el.