Játékszabályzatok

Beachattack 2021 nyereményjáték: „Melyik Beachattack 2021 programot várod a legjobban? & nyerj egy páros utalványt”

LETÖLTÉS

Beachattack 2021 nyereményjáték: „Foglalj Early Bird csomagot a Beachattack 2021-re és nyerj plusz 1 főnek normál utazási csomagot karszalaggal”

LETÖLTÉS

Beachattack 2021 nyereményjáték: „Te kivel jönnél a Beachattack Warmup-ra?”

LETÖLTÉS

Beachattack Festival 2021 nyereményjáték: „Melyik a kedvenc Bye Alex számod és kivel buliznál rá egy hatalmasat a Beachattack Festival rendezvényen?”

LETÖLTÉS

Beachattack 2021 nyereményjáték: „Foglalj a Beachattack Officialra, és nyerj egy Skullcandy wireless fülhallgatót!”

LETÖLTÉS

Beachattack 2021 nyereményjáték: „Vásárolj egy Novalja partyhajó jegyet a Beachattack Official-re és nyerj 1 Scullcandy fülhallgatót!”

LETÖLTÉS

 

 

 

 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az [email protected] e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48. postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a Festival Travel weboldalon érhető el.