Gyakran ismételt kérdések

Legfontosabb üzenetünk, hogy foglaljatok bátran, rizikó nélkül, ugyanis, ha a Beachattack fesztivál lemondására kerül, mi pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az FTI által szerződött utazási szolgáltatásokra (ennek nem része az adminisztrációs díj)!

A Festival Travel visszafizeti a befizetett teljes részvételi díjakat, abban az esetben, ha a fesztivál törlésre kerül.
A törlést főként az alábbi esetek idézhetik elő:
• a Magyar Kormány által elrendelt kiutazási tilalom miatt;
• a Horvát Kormány által elrendelt beutazási tilalom miatt;
• abban az esetben, ha nincs beutazási tilalom, de szórakozóhelyek nem nyithatnak ki horvát hatósági rendelet alapján;
• abban az esetben, ha kinyithatnak a szórakozóhelyek, de létszám stop miatt nem tartható meg a rendezvény.

A Beachattack OPENING 2022. június 18 – június 22 között, míg az CLOSING hét 2022. augusztus 27-31 között kerül megrendezésre a Horvátország Pag szigetén!
Ha ennél többre vágysz, 1 nappal kiegészítheted kint tartózkodásodat.

Jelentkezni 2 módon lehet:
– személyesen az irodánkban,
– online,
a személyes adataid megadásával (név, születési dátum, elérhetőségeid).

Minden esetben a csapatfőnök – aki elvégzi a foglalást – foglal az egész szobára, a többi tagnak ő küld ki meghívót, akik az abban szereplő linken keresztül maguk tudnak csatlakozni, a saját adataikat megadni és szolgáltatásaikat kiválasztani. Minden tag 1 típusú csomagba fog kerülni, abba, amit a csapatvezető kiválasztott.

Foglalás lépései: szállás csomagok – kívánt csomag kiválasztása – a sidebar-on a csomag foglalása gombra kattintás!
A jelentkezést követően 48 órán belül visszaigazoljuk a foglalásod. A visszaigazolás után 5 naptári nap áll rendelkezésedre az előleg befizetésére.
Az előleg a teljes részvételi díj 40 %-a.

A befizetést 3 módon tudod megtenni:
– kártyás befizetéssel a weboldalon keresztül
– készpénzben az irodánkban (forint és euró is!)
– bankkártyával az irodánkban
Forint alapú irodai befizetésnél OTP valuta eladási árfolyamon történik a váltás.
A foglalásod az előleg befizetése után válik véglegessé!
A hátralék fizetés határideje az utazás kezdetét megelőző 45. nap.

ONLINE KÁRTYÁS FIZETÉS MENETE:
1.) belépés az oldalra az általad megadott email címmel és jelszóval
2.) a jelentkezések kezelése menüpont alatt minden csapattag tudja a saját részét rendezni
Az online fizetés € alapú, 100 %-ban megbízható, az OTP simple pay rendszerén keresztül történik. Bármilyen típusú bankkártyával lehet így fizetni, ez esetben a váltás a saját bankod által meghatározott árfolyamon történik!

A jelentkezéstől számított 5 napon belül előleget kell fizetni, ami a mindenkori – az adott pillanatban mindig a teljes – részvételi díj 40%-a.

A hátralékot – a teljes részvételi díjat – külön felszólítás nélkül legkésőbb 45 nappal az indulást megelőzően kell az Utasnak befizetnie.

Az előleg valamint a teljes részvételi díj befizetésének elmaradása esetén a FT kötbért számol fel (naponta 20 €), illetve a korábban kapott kedvezmények érvényüket vesztik.

Amennyiben az első felszólítástól számított 8 napon belül az utas a fizetési kötelezettségének nem tesz eleget, úgy FT a szerződéstől elállhat és bánatpénz kerül felszámításra az ÁSZF III/3. pont szerint.

Amennyiben az utazási szerződés az utazás megkezdésétől számított 45 napon belül kerül megkötésre, úgy a teljes részvételi díj a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül esedékes.

A jelentkezés során 2 típusba soroljuk a foglalásokat:

1. Szobafőnök foglalás: Te leszel a szobád adminisztratív ügyeinek felelőse:)
Ebben az esetben csapatoddal lefoglaltok egy apartmant:
– annyi fővel, ahány ágy van;
– ha nem töltitek meg az apartmant, úgynevezett “üres ágyat” kell fizetnetek;
Te lefoglalod a szobát, a többieknek pedig az e-mail címük megadásával küldesz meghívót, hogy csatlakozzanak a csapathoz!

2. Egyéni foglalás: Te leszel az egyszemélyes csapatod adminisztratív ügyeinek felelőse:)

18 éven aluli személy tábori részvételéhez 2 dokumentum kitöltése és visszaküldése szükséges:
– szülői beleegyezői nyilatkozat >>>
– olyan nagykorú felnőtt felelősségvállalási nyilatkozata, aki maga is részt vesz a táborban >>>
Amennyiben a 18 éven alulival bármelyik szülője együtt utazik, úgy neki a fenti dokumentumok kitöltése nem szükséges (ezt kérjük külön jelezd irodánk felé!)

Sztornó biztosítás csak az előlegfizetés időpontjában köthető, később nem!
Igényét a jelentkezés után tudod nekünk elküldeni az [email protected] címre!

Személyes jelentkezésnél az irodában kiállítják neked egyből a kötvényt; online jelentkezés esetén a megrendelődön fog szerepelni ez a tétel.

Az utazás kezdete előtti váratlan esemény (pl. betegség, baleset, haláleset) bekövetkezése esetén – megfelelő igazolás benyújtása mellett – a biztosító megtéríti az utazási iroda által felszámított lemondási költség ellenértékét.
A további részleteket az árak – biztosítás fül alatt találod.

A 2009. évi áfatörvény szerint utas (azaz megrendelő) az a személy, aki a szolgáltatást ténylegesen igénybe veszi. A jogszabály szerint a számla az utas nevére állítható ki, kizárólag az utazáson résztvevő személy tüntethető fel megrendelőként.
A 2010. évi áfatörvény kötelezi az utazási irodákat arra, hogy nyilatkoztassa utasait, hogy az utazást milyen minőségben veszik igénybe. Amennyiben az utas a számlát nem a saját nevére kéri (pl. cégnévre), végfelhasználói nyilatkozatot kell kitöltenie a cégjegyzésre jogosult személynek és mellékelnie kell egy cégkivonatot is. Ha a cég még tovább értékesíti a szolgáltatást (tehát nem végfelhasználó), akkor a szolgáltatás árára +27% általános forgalmi adót kell felszámítani, melyet a megrendelő a részvételi díjon felül köteles megfizetni. A felszámított áfa az áfa-visszaigénylés szabályai szerint visszaigényelhető. Amennyiben a fentieket elfogadod, a jelentkezés folyamán tudod feltüntetni, hogy melyik cégre szeretnél számlát kérni. Utólag már nem lehet módosítani a számla igénylési folyamaton.
Számlát csak a teljes foglalás összegéről áll módunkban kiállítani! 

Amennyiben már visszaigazolt foglalásodon szeretnél módosítani (utazás módja, biztosításkötés, felszerelés bérlés, etc.), azt a jelentkezések kezelése menüpont alatt megadott határidőig te magad is meg tudod tenni.
Bármilyen jellegű adatmódosítás, szolgáltatás módosítás ára a jelentkezést követően 13 €/módosítási alkalom. Egyébiránt a foglalásod helyzetét a “jelentkezések kezelése” menüpont alatt tudod nyomon követni.
Az utazást lemondani minden esetben e-mailben ([email protected]) vagy személyesen tudod. A lemondásra vonatkozó feltételeket az ÁSZF-ben találod.

Az indulás előtt 3-7 nappal kollégáink részletes infólevelet küldenek, amelyben tájékoztatnak a rendezvény összes információjáról (indulás, szállások, beosztások, programok, biztosítási kötvényszámok, etc). A levél csatolmánya lesz a részvételre jogosító voucher, amelyen minden általad megrendelt és kifizetett szolgáltatás feltüntetésre kerül.

A Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer 2018-as bevezetése miatt, mindenkit megkérünk, hogy ne lépje túl az alábbi, csomagokra vonatkozó korlátozásokat!
A buszokra csak azon személyek pakolhatják fel a holmijukat, akik a buszon utaznak!

Megengedett poggyászok:
– 1 bőrönd (43x 27 x 61 cm, amely maximum 18 kg lehet)
– 1 kézipoggyász (hátizsák, amely maximum 10 kg lehet)
A fentieknél nagyobb vagy nehezebb méretű bőrönd szállátásáért felárat kell fizetni, melynek ára 50 €. Ezen esetekben előfordulhat, hogy a csomag szállítása külön teherautóval fog történni.
Ezektől eltérő esetben a poggyászok szállítását a személyzet megtagadja!
A darabszám limit csak felár megfizetése ellenében léphető át, ezen esetben a csomag szállítása külön teherautóval fog történni.

Bármelyik csomag vásárlása esetén kötelezően a helyszínen fizetendő:

kaució
A kaució a szállás épségének biztosítására szolgál (kb. 100 €/fő vagy ágy; a francia ágy 2 ágynak minősül – ez apartmanonként eltérő lehet). A szállás sértetlen átadása esetén teljes mértékben visszajár. Fizethető készpénzben vagy bankkártyával. Utóbbi esetben 1 kártyán zárolják az egész összeget, mely feloldásának időtartama a saját és francia szállásadó bankjának kommunikációján múlik (2-5 hét közötti időtartam).

A helyszínen vásárolt esetleges extra szolgáltatásokért készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni az infó pontban: wakeboard bérlés, wakeboard oktatás, helyi shuttle bérlet, party hajó, etc.

A szállások 4 km távolságra helyezkednek el a Zrce beach buliközpontjától.
A transzfer buszok mindennap non-stop közlekednek a 2 helyszín között, megkönnyítvén az oda- és visszajutást.

A helyközi transzfer ára 30 €/fő.

A fogyasztóvédelmi szabályok megsértése esetén a fogyasztók 2017. január 1-től panaszaikkal elsősorban a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak, miután a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 2016. december 31-én megszűnt.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság általános jogutódja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Felügyeleti szerv: MKEH helyett BFKH Budapest Főváros Kormányhivatala Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály Idegenforgalmi és Közraktározás-felügyeleti Osztály Cím: 1124 Budapest, Németvölgyi út 37-39., postacím: 1534 Budapest BKKP, Pf: 919

 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az [email protected] e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48. postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a Festival Travel weboldalon érhető el.