Gyakran ismételt kérdések

A Beachattack Feszitvál 2020. június 28 – július 03 között megrendezésre a Horvátország Pag szigetén, ha ennél többre vágysz, 1 nappal kiegészítheted kint tartózkodásodat.
A fenti időszak a helyszínen eltöltött éjszakákat mutatja, az utazás még ehhez adódik pluszban.

A Beachattack Feszitvál 2020. június 28 – július 03 között megrendezésre, viszont lehetőség van plusz 1 éjszaka szállás vásárlására, 03-04 közötti éjszakára!
Ennek bejelölésére a foglalási folyamat során lesz lehetőség.

Kiválasztása esetén az apartman összes lakójának ki kell választania az extra éjszaka opciót.

Buszos utasok is igényelhetik az extra éjszakát.

Jelentkezni 2 módon lehet:
– személyesen az irodánkban,
– online,
a személyes adataid megadásával (név, születési dátum, elérhetőségeid).

Minden esetben a csapatfőnök – aki elvégzi a foglalást – foglal az egész szobára, a többi tagnak ő küld ki meghívót, akik az abban szereplő linken keresztül maguk tudnak csatlakozni, a saját adataikat megadni és szolgáltatásaikat kiválasztani. Minden tag 1 típusú csomagba fog kerülni, abba, amit a csapatvezető kiválasztott.

Foglalás lépései: szállás csomagok – kívánt csomag kiválasztása – a sidebar-on a csomag foglalása gombra kattintás!
A jelentkezést követően 48 órán belül visszaigazoljuk a foglalásod. A visszaigazolás után 5 naptári nap áll rendelkezésedre az előleg befizetésére.
Az előleg a teljes részvételi díj 40 %-a.

A befizetést 3 módon tudod megtenni:
– kártyás befizetéssel a weboldalon keresztül
– készpénzben az irodánkban (forint és euró is!)
– bankkártyával az irodánkban
Forint alapú irodai befizetésnél OTP valuta eladási árfolyamon történik a váltás.
A foglalásod az előleg befizetése után válik véglegessé!
A hátralék fizetés határideje: 2020. május 15.
ONLINE KÁRTYÁS FIZETÉS MENETE:
1.) belépés az oldalra az általad megadott email címmel és jelszóval
2.) a jelentkezések kezelése menüpont alatt minden csapattag tudja a saját részét rendezni
Az online fizetés € alapú, 100 %-ban megbízható, az OTP rendszerén keresztül történik. Bármilyen típusú bankkártyával lehet így fizetni, ez esetben a váltás a saját bankod által meghatározott árfolyamon történik!

A jelentkezéskor előleget kell fizetni, ami a mindenkori – az adott pillanatban mindig a teljes – részvételi díj 40%-a.

A hátralékot – a teljes részvételi díjat – külön felszólítás nélkül legkésőbb 35 nappal az indulást megelőzően kell az Utasnak befizetnie.

Az előleg valamint a teljes részvételi díj befizetésének elmaradása esetén a FT kötbért számol fel (naponta 20 €), illetve a korábban kapott kedvezmények érvényüket vesztik.

Amennyiben az első felszólítástól számított 8 napon belül az utas a fizetési kötelezettségének nem tesz eleget, úgy FT a szerződéstől elállhat és bánatpénz kerül felszámításra az ÁSZF III/3. pont szerint.

Amennyiben az utazási szerződés az utazás megkezdésétől számított 35 napon belül kerül megkötésre, úgy a teljes részvételi díj a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül esedékes.

A jelentkezés során 2 típusba soroljuk a foglalásokat:
1. Szobafőnök foglalás: Te leszel a szobád adminisztratív ügyeinek felelőse:)
Ebben az esetben csapatoddal lefoglaltok egy apartmant:
– annyi fővel, ahány ágy van;
– ha nem töltitek meg az apartmant, úgynevezett “üres ágyat” kell fizetnetek;
– ha pedig nem akartok üreságyat fizetni, akkor összeteszünk Titeket másokkal.
Te lefoglalod a szobát, a többieknek pedig az e-mail címük megadásával küldesz meghívót, hogy csatlakozzanak a csapathoz!
2. Egyéni foglalás: Te leszel az egyszemélyes csapatod adminisztratív ügyeinek felelőse:)
Ebben az esetben lefoglasz egy ágyat és vállalod, hogy olyan apartmanban helyezünk el, ahol van szabadon hely.
Az 1 apartmanba kerülők érkezési sorrendben foglalhatják el az ágyakat, az apartmanon belüli szoba és ágy elfoglalására a MEEX-nek nincs ráhatása. Az osztott apartmanok lakóit indulás előtt pár nappal e-mailben összekötjük egymással!

A karszalaggal tudsz résztvenni a nappali és esti programokon.
A nappali programokon való résztvételhez helyszíni regisztráció szükséges az infó ponton, ahol a MEEX-es kollégák ellenőrzik a karszalag meglétét.
Minden csomagunk tartalmazza a karszalagot, annak a csomagból való kivételére nincs lehetőség!

SZÁLLÁS CSOMAGOK: Ezen csomagoknál az alapár a különböző típusú szállást – normál, comfort, rémium vagy hotel – ( 5 éjszakára) és a party karszalagot (6 napra) tartalmazza.
Egyéb szolgáltatások kedvezményes áron vásárolhatóak hozzá.

Diák csomagunkkal a magyarországi közép vagy felsőoktatásban tanuló hallgatóknak szeretnénk kedvezni!
Feltételei:
– bármilyen aktív hallgatói jogviszony az adott intézményben
– az egyetemi jogviszony lehet nappali, esti vagy levelező is
– jelentkezés folyamán ki kell választani a legördülő menüből az iskola nevét
Jogosultság ellenőrzése:
– buszos utasoknál a buszinduláskor
– egyéni utasoknál a beköltözéskor
Amennyiben a jogosultság nem kerül igazolásra, 30 €/fő felár megfizetése kötelező, ellenkező esetben a buszra szállást és/vagy a szoba átadását a Festival Travel megtagadja.

18 éven aluli személy tábori részvételéhez 2 dokumentum kitöltése és visszaküldése szükséges:
– szülői beleegyezői nyilatkozat >>>
– olyan nagykorú felnőtt felelősségvállalási nyilatkozata, aki maga is részt vesz a táborban >>>
Amennyiben a 18 éven alulival bármelyik szülője együtt utazik, úgy neki a fenti dokumentumok kitöltése nem szükséges (ezt kérjük külön jelezd irodánk felé!)

Sztornó biztosítás csak az előlegfizetés időpontjában köthető, később nem!
Igényét a jelentkezés után tudod nekünk elküldeni az [email protected] címre!
Személyes jelentkezésnél az irodában kiállítják neked egyből a kötvényt; online jelentkezés esetén a megrendelődön fog szerepelni ez a tétel.
Az utazás kezdete előtti váratlan esemény (pl. betegség, baleset, haláleset) bekövetkezése esetén – megfelelő igazolás benyújtása mellett – a biztosító megtéríti az utazási iroda által felszámított lemondási költség ellenértékét.
A további részleteket az árak – biztosítás fül alatt találod.

A 2009. évi áfatörvény szerint utas (azaz megrendelő) az a személy, aki a szolgáltatást ténylegesen igénybe veszi. A jogszabály szerint a számla az utas nevére állítható ki, kizárólag az utazáson résztvevő személy tüntethető fel megrendelőként.
A 2010. évi áfatörvény kötelezi az utazási irodákat arra, hogy nyilatkoztassa utasait, hogy az utazást milyen minőségben veszik igénybe. Amennyiben az utas a számlát nem a saját nevére kéri (pl. cégnévre), végfelhasználói nyilatkozatot kell kitöltenie a cégjegyzésre jogosult személynek és mellékelnie kell egy cégkivonatot is. Ha a cég még tovább értékesíti a szolgáltatást (tehát nem végfelhasználó), akkor a szolgáltatás árára +27% általános forgalmi adót kell felszámítani, melyet a megrendelő a részvételi díjon felül köteles megfizetni. A felszámított áfa az áfa-visszaigénylés szabályai szerint visszaigényelhető. Amennyiben a fentieket elfogadod, a jelentkezés folyamán tudod feltüntetni, hogy melyik cégre szeretnél számlát kérni. Utólag már nem lehet módosítani a számla igénylési folyamaton.
Számlát csak a teljes foglalás összegéről áll módunkban kiállítani! 

Amennyiben már visszaigazolt foglalásodon szeretnél módosítani (utazás módja, biztosításkötés, felszerelés bérlés, etc.), azt a jelentkezések kezelése menüpont alatt megadott határidőig te magad is meg tudod tenni.
Bármilyen jellegű adatmódosítás, szolgáltatás módosítás ára a jelentkezést követően 13 €/módosítási alkalom. Egyébiránt a foglalásod helyzetét a “jelentkezések kezelése” menüpont alatt tudod nyomon követni.
Az utazást lemondani minden esetben e-mailben ([email protected]) vagy személyesen tudod. A lemondásra vonatkozó feltételeket az ÁSZF-ben találod.

Az indulás előtt 3-7 nappal kollégáink részletes infólevelet küldenek, amelyben tájékoztatnak a tábor összes információjáról (indulás, szállások, beosztások, programok, biztosítási kötvényszámok, etc). A levél csatolmánya lesz a részvételre jogosító voucher, amelyen minden általad megrendelt és kifizetett szolgáltatás feltüntetésre kerül.

A Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer 2018-as bevezetése miatt, mindenkit megkérünk, hogy ne lépje túl az alábbi, csomagokra vonatkozó korlátozásokat!
A buszokra csak azon személyek pakolhatják fel a holmijukat, akik a buszon utaznak!

Megengedett poggyászok:
– 1 bőrönd (43x 27 x 61 cm, amely maximum 18 kg lehet)
– 1 kézipoggyász (hátizsák, amely maximum 10 kg lehet)
A fentieknél nagyobb vagy nehezebb méretű bőrönd szállátásáért felárat kell fizetni, melynek ára 40 €. Ezen esetekben előfordulhat, hogy a csomag szállítása külön teherautóval fog történni.
Ezektől eltérő esetben a poggyászok szállítását a személyzet megtagadja!
A darabszám limit csak felár megfizetése ellenében léphető át, ezen esetben a csomag szállítása külön teherautóval fog történni.

Bármelyik csomag vásárlása esetén 2 dolog van, ami még kötelezően fizetendő a helyszínen:
idegenforgalmi adó
Csak készpénzben fizethető, a recepción dolgozó személyzetnek kell befizetni. 10 €/fő.
kaució
A kaució a szállás épségének biztosítására szolgál (100 €/fő vagy ágy; a francia ágy 2 ágynak minősül). A szállás sértetlen átadása esetén teljes mértékben visszajár. Fizethető készpénzben vagy bankkártyával. Utóbbi esetben 1 kártyán zárolják az egész összeget, mely feloldásának időtartama a saját és francia szállásadó bankjának kommunikációján múlik (2-5 hét közötti időtartam).

A helyszínen vásárolt esetleges extra szolgáltatásokért készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni az infó pontban: wakeboard bérlés, wakeboard oktatás, helyi shuttle bérlet, party hajó, etc.

A fesztiválon közel 2000 fő érkeztetése és beköltöztetése zajlik le pár óra leforgása alatt. Ilyenkor sajnos megnövekedett várakozási idővel kell számolni, és nem árt az sem, ha türelmesek vagyunk.
Soron kívüli check-in szolgáltatásunk saját kísérőt jelent, aki már érkezéskor a parkolóban fog várni Titeket a szoba kulcsotokkal. Nem lesz más dolgotok, mint érkezés előtt ~ 30 perccel felhívni a kapott telefonszámot, és mire megérkeztek, az apartmanotok már csak Rátok fog várni.
A helyszínen kötelezően fizetendőket szintén nála fogjátok tudni rendezni, így megspóroljátok a következő sorban állásokat:
– szoba kulcs átvétel és kaució fizetés
– ifa befizetés
– karszalag átvétel
Regisztráció során tudjátok kiválasztani a szolgáltatások közül, 50 € az apartmannak.

A szállások 4 km távolságra helyezkednek el a Zrce beach buliközpontjától.
A transzfer buszok mindennap non-stop közlekednek a 2 helyszín között, megkönnyítvén az oda- és visszajutást.

A programok többségén limitált létszámban tudnak a fesztiválozók résztvenni, ezért azokra előregisztrálni szükséges.
Előregisztrációra a helyszínen, az infóponton lesz lehetőség.

A fogyasztóvédelmi szabályok megsértése esetén a fogyasztók 2017. január 1-től panaszaikkal elsősorban a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak, miután a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 2016. december 31-én megszűnt.
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság általános jogutódja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Felügyeleti szerv: MKEH helyett BFKH Budapest Főváros Kormányhivatala Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály Idegenforgalmi és Közraktározás-felügyeleti Osztály Cím: 1124 Budapest, Németvölgyi út 37-39., postacím: 1534 Budapest BKKP, Pf: 919