Adam Ajkay

Hamarosan

Adam Ajkayt, az ország rocksztárját, senkinek sem kell bemutatni, aki egy kicsit is jártas az éjszakában. 2014-ben csatlakozott a World Is Mine partsorozathoz, aminek azóta is rezidense. Az évek alatt olyan külföldi headlinereknek adhatta át a pultot, mint Nervo, Showtek, Timmy Trumpet, Porter Robinson, Carnage, Zomboy vagy éppen Borgore. Kitartó munkájának eredményeképp lépett már fel a Budapesti Petőfi és Syma csarnokban, illetve a Debreceni Főnix Arénában, ahol teltház előtt játszhatott a nagyérdeműnek.

 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@festivaltravel.hu e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48. postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a Festival Travel weboldalon érhető el.