COVID-19 info

Tájékoztatás az egészségügyi helyzet lehetséges hatásairól

A jelenleg kialakult helyzet miatt fontosnak tartjuk, hogy mindenről tájékoztassuk jelenlegi és jövőbeni Utasainkat!

 

Legfontosabb üzenetünk, hogy foglaljatok bátran, rizikó nélkül, ugyanis, ha a Beachattack fesztivál lemondására kerül sor a COVID-19 vírus továbbterjedése miatt, abban az esetben, mi 100 %-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

 

A Festival Travel mindig is a jogszabályi előírásoknak megfelelően jár el, így természetesen visszafizeti a befizetett teljes részvételi díjakat, abban az esetben, ha a fesztivál törlésre kerül.
A törlést főként az alábbi esetek idézhetik elő:
• a Magyar Kormány által elrendelt kiutazási tilalom miatt;
• a Horvát Kormány által elrendelt beutazási tilalom miatt;
• abban az esetben, ha nincs beutazási tilalom, de szórakozóhelyek nem nyithatnak ki horvát hatósági rendelet alapján;
• abban az esetben, ha kinyithatnak a szórakozóhelyek, de létszám stop miatt nem tartható meg a rendezvény.

 

Koronavírusos megbetegedésre vonatkozó szolgáltatások (ha a megbetegedés a biztosítás területi hatályán belül következik be):

  • utasbiztosítás keretében a Biztosító megtéríti a sürgősségi orvosi ellátás és az esetleges mentés költségeit, valamint vállalja az adott termékre vonatkozó szolgáltatástáblázatban szereplő és a biztosítási feltételekben részletesen leírt szolgáltatások megszervezését és költségeit, a terméknek megfelelő biztosítási összegeken belül.
  • sztornó biztosítás keretében, ha az utazásképtelenség vagy az útmegszakítás az utazás résztvevőjének koronavírus megbetegedése miatt következik be, a Biztosító a feltételek szerint vállalja a szolgáltatások teljesítését.

 

Nem tartozik a biztosítás szolgáltatási körébe: 

  • karanténnal kapcsolatos többletköltségek;
  • ha az utas azért nem utazik el, mert a Magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium nem javasolt célországgá / területté minősítette az utazás által érintett területet.

 

A MABISZ tájékoztató ITT olvasható!
Az EUB tájékoztató ITT olvasható!

 

Mi folyamatosan figyelemmel kísérjük a koronavírussal kapcsolatos kormányzati kommunikációt, és az alapján fogunk cselekedni. Minderről pedig folyamatosan tájékoztatunk Benneteket!

 

Vigyázzatok magatokra, sok egészséget mindenkinek és bízunk benne, hogy Horvátországban találkozunk!