COVID-19 info

Tájékoztatás az egészségügyi helyzet lehetséges hatásairól

A jelenleg kialakult helyzet miatt fontosnak tartjuk, hogy mindenről tájékoztassuk jelenlegi és jövőbeni Utasainkat!

A mindenkori aktuális kormányzati információkat a KONZULI SZOLGÁLAT oldalán találod meg!

 

Fontos be-és kiutazási információ! 2021.07.01!
Digitális Covid-igazolás/védőoltás/Negatív Pcr teszt/180 napnál nem régebbi betegségen való átesettségi igazolás birtokában szabadon utazhatunk Horvátországba!
Érvényes útiokmányok birtokában Horvátországból Magyarországra – a polgári légijárművel történő beutazás esetét ide nem értve – korlátozásmentesen (karantén-/teszt-/védettség-/oltottsági igazolása nélkül) térhetnek vissza, utazhatnak be az állampolgárok.

Emiatt a legfontosabb üzenetünk, hogy foglaljatok bátran, rizikó nélkül, ugyanis, ha a Beachattack fesztivál lemondására kerül sor a COVID-19 vírus további terjedése miatt, abban az esetben, mi teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az FTI által szerződött utazási szolgáltatásokra (ennek nem része az adminisztrációs díj)!

 

A Festival Travel mindig is a jogszabályi előírásoknak megfelelően jár el, így természetesen visszafizeti a befizetett teljes részvételi díjakat, abban az esetben, ha a fesztivál törlésre kerül.
A törlést főként az alábbi esetek idézhetik elő:
• a Magyar Kormány által elrendelt kiutazási tilalom miatt;
• a Horvát Kormány által elrendelt beutazási tilalom miatt;
• abban az esetben, ha nincs beutazási tilalom, de szórakozóhelyek nem nyithatnak ki horvát hatósági rendelet alapján;
• abban az esetben, ha kinyithatnak a szórakozóhelyek, de létszám stop miatt nem tartható meg a rendezvény.

 

Kizárt területek (utas- és storno-biztosítás vonatkozásában is): :

  • A biztosítás területi hatálya alapesetben nem terjed ki olyan országok vagy térségek területén bekövetkezett eseményekre, amely területek a kockázatviselés első napján vagy az adott országba/területre történő beutazás napján a Magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium által nem javasolt utazási célországok és térségek között szerepelnek: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasra-nem-javasolt-tersegek
  • Tekintettel a rendkívüli helyzetre, az Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) 2020.09.09-től nem alkalmazza ezt az általánosan használt kizárást bizonyos országok földrajzi Európán belül elhelyezkedő területeire, hanem továbbra is vállalja a szolgáltatást a biztosítási szerződésben foglaltak szerint.
  • A rendkívüli kárrendezési gyakorlat kizárólag azokra az országokra vonatkozik, amelyek a www.eub.hu honlapon elérhető Közlemény az „utazásra nem javasolt térségek” kapcsán c. dokumentumban szerepelnek.

 

Nem tartozik a biztosítás szolgáltatási körébe: 

  • karanténnal kapcsolatos többletköltségek;
  • ha az utas azért nem utazik el, mert a Magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium nem javasolt célországgá / területté minősítette az utazás által érintett területet.

 

A MABISZ tájékoztató ITT olvasható!
Az EUB tájékoztató ITT olvasható!

 

Mi folyamatosan figyelemmel kísérjük a koronavírussal kapcsolatos kormányzati kommunikációt, és az alapján fogunk cselekedni. Minderről pedig folyamatosan tájékoztatunk Benneteket!

 

Vigyázzatok magatokra, sok egészséget mindenkinek és bízunk benne, hogy Horvátországban találkozunk!

 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Festival Travel International Kft. az általam megadott e-mail címre általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámot, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatást és ajánlatot küldjön, vagy egyébként megkeressen a maga és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról.
Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az [email protected] e-mail címre vagy a 1095. Budapest, Soroksári út 48. postai címre küldött üzenettel.
Az adatkezelés részletes feltételeit a Festival Travel International Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely a Festival Travel weboldalon érhető el.